Bij het maken van Miso ontstaat er een dikke vloeistof die vergelijkbaar is met sojasaus, maar een minder zoute smaak heeft.
Dankzij het lange rijpingsproces van de sojabonen krijgt deze Miso Tamari een dikke textuur en een rijke umami smaak met een zachte toets vergelijkbaar met koffie of cacao. Het resultaat is een heerlijke smaakmaker die perfect past bij gegrilde groentjes, bij de barbecue of om vlees in te lakken. Ook bij het maken van sauzen en bouillons komt deze Miso Tamari mooi tot zijn recht.
Ingrediënten: Uwa damari (sojabonen (32%), water (23%), zout (6,7%), kinako (geroosterde sojabonenpoeder) (0,32%), koji (0,006%), water (37,25%)%), zout ( 0,75%)
Bewaaradvies: bewaren op kamertemperatuur en op een donkere plaats. Na opening gekoeld bewaren bij maximum 10°C. Er kunnen kleine witte gistkorrels verschijnen, deze vormen weliswaar geen gevaar voor consumptie.
Allergenen : soja
Inhoud : 1l