Gomadare saus wordt vaak bij shabu-shabu geserveerd, een Japanse stoofpot waarin dunne plakjes groenten en vlees worden gedoopt. De romige saus wordt gemaakt op basis van witte sesampasta, bonito dashibouillon en kombu zeewier. De volle romige smaak van geroosterde sesam met de rijke umami dashibouillon maakt deze Gomadare een perfecte saus om bij gekookt vlees, gemarineerde kip en gebakken groenten te serveren. Ook te gebruiken als smaakmaker bij onder andere salades en marinades.
Ingrediënten : Sojasaus (soja, tarwe, zout) (18%), mirin (rijst, rijstkoji, rijstshochu) (17%), sesampasta (15%), rijstazijn (11%), kombu dashibouillon (10%), water (9., 6%), suiker (9%), appelmoes (5%), sesamolie (2%), zout (1,5%), sake (1%), gemberpasta (0,3%), rode chilipeper (0,3%), gedroogd bonitopoeder (0,3%).
Allergenen : soja, tarwe, sesam, bonito
Bewaaradvies : te bewaren op kamertemperatuur. Na opening gekoeld bewaren.
Inhoud : 360 ml.