Creëer op een gecontroleerde manier sferische vormen in verschillende maten zoals bijvoorbeeld de grootte van kaviaar, eieren, gnocchi en ravioli.
Algin is een natuurlijk product op basis van algen afkomstig uit Ierland, Schotland, Noord- en Zuid-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Het voordeel van Algin is dat deze telkens op dezelfde manier reageert wanneer deze verwerkt wordt met Calcic. Kortom, dit maakt het een ideaal product om sferische ravioli te maken! Meng de gewenste vloeistof, op basis van water, met Algin en dompel het vervolgens onder in een Calcic-bad.
Gebruiksaanwijzing: Los 5 gram Algin op per liter vloeibare substantie op waterbasis. Voeg de benodigde hoeveelheid Calcic toe om de Algin te laten reageren om zo de gewenste vormen te creëren. Meng het vervolgens goed met behulp van een staafmixer. Geschikt voor gebruik in voedingsmiddelen.
Inhoud : 500 gr.